Hava Durumu

Bursa'daki tüfekli cinayette önemli gelişme!

Bursa'da, Güray Efe'yi öldürmekten yargılanan Gökhan Akın'la, sanığı azmettirmekten Emin Mayıl hakkında yerel mahkemenin verdiği müebbet hapis kararı Yargıtay'dan döndü.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2019 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki tüfekli cinayette önemli gelişme!

İnegöl İlçesi'nde,4 Ocak 2015'te,restoran işletmecisi 52 yaşındaki Güray E.'nin içinde bulunduğu araca seyir halindeyken başka bir araçtan kalaşnikof tüfekle ateş açıldı. Saldırganlara tabancayla karşılık veren Güray E. sırtından ve bacağından yaralandı. Kaçan saldırganlar aranıyor. İnegöl'den Alanyurt Mahallesi yönüne giden ve içinde restoran işletmecisi Güray E. ve iki kişinin daha bulunduğu 16 PS 333 plakalı otomobile, seyir halindeyken başka bir araçtan uzun namlulu kalaşnikof tüfekle ateş açıldı. Kurşun yağmuruna tutulan otomobildeki Güray E. saldırganlara tabancayla karşılık verdi. 20'ye yakın merminin isabet ettiği aracın arka koltuğunda oturan Güray E. sırtından ve bacağından yaralandı. Yaralı aynı araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilirken, Yenişehir yönüne kaçan saldırganlar, kullandıkları eldivenleri yol kenarına attı. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada Güray Efe´yi öldüren Gökhan Akın'a müebbet, Emin Mayıl´a ise cinayeti azmettirmeden müebbet hapis cezası verildi.

DAVA TEKRAR GÖRÜLÜYOR

Yargıtay'dan dönen dava İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yeniden görülmeye başlandı. İlk duruşma eksik evrakların tamamlanması için 26 Mart 2019 tarihine ertelendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.