Hava Durumu

Bursa'daki vahşette flaş gelişme! Kanlı elbiseleri karısına yıkatmış…

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 18 yaşındaki İbrahim Yerli’yi üç yerinden bıçakladıktan sonra boğazına doladığı pantolonla boğup öldürüp kırsal alana attığı iddia edilen Ö.D.’nin (28) cinayetin ardından evine gelip eşine İbrahim’i bıçakladık dediği ve sonrada kanlı elbiselerini yıkatıp İbrahim Yerli’ye ait cep telefonunu da sobaya attığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki vahşette flaş gelişme! Kanlı elbiseleri karısına yıkatmış…
Orhangazi de geçtiğimiz gün meydana gelen kan donduran olayın ardındaki sır perdesi de aralanmaya başladı.  Yılmaz ve Özlem Yerli çiftinin 18 yaşındaki tek çocuğu İbrahim Yerli 28 Ocak'ta kayboldu.  En son baba Yılmaz Yerli’nin ortağı olduğu bir ekmek fırınında şöför olarak çalışan Ö.D. isimli kişiyle birlikte olduğunu söyleyen oğullarından haber alamayan aile ertesi gün Baba Yılmaz Yerli’nin cep telefonuna gelen 250 bin liralık fidye telefonun ardından polise giderek durumu bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis İbrahim Yerli’nin kaybolduğu gecenin gündüzünde içerisinde görüldüğü belirlenen bir kamyonetin peşine düştü. Orhangazi ve çevresindeki MOBESE kameraları ile çok sayıda iş yeri kamerasından kamyonetin plakasını belirleyen ekipler kamyonetin Ö.D. isimli kişi tarafından 28 Ocak akşamı saat 19:44’te saatlik olarak kiralandığını gece 23:00 te teslim edilmesi gerekirken saat 00:44 te kiralama şirketine teslim edildiğini belirledi. 3 gün sonra bahse konu kamyonette yapılan incelemede kan izlerine de rastlanıldığı iddia edilirken gelişmelerin ardından gözaltına alınan Ö.D. nin evinde yapılan aramalarda İbrahim Yerli’ye ait olduğu belirlenen cep telefonu sobada kısmen yanmış halde bulundu.

Ö.D. polise verdiği çelişkili ifadelerde önce telefonu seyyardan aldığını ardından telefonu kendisine İbrahim Yerli’nin verdiğini kendisinin de yerliye kendi telefonunu verdiğini söyledi. Ö.D.’nin bir süre sonra suç oluşturacak unsurların oluşmaması ve delil yetersizliğinden serbest bırakıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz pazartesi günü İlçe yamaçlarındaki Kale mevkiinde bir keçi çobanı tarafından yarı parçalanmış halde bulunan erkek cesedinin 18 yaşındaki İbrahim Yerli’ye ait olduğunun belirlenmesinin ardından yeniden harekete geçen polis Ö.D. ve eşi M.D.yi  Orhangazi’de ki evlerinde gözaltına alıp Bursa’ya getirdi.

EVE GELDİĞİNDE İBRAHİM’İ BIÇAKLADIK DEDİ…

Daha önce bilgisine başvurulduğu halde olayı sakladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Ö.D.nin eşi M.D.nin polise verdiği ifadesinde “Ömer gece eve geldi. İbrahim’i bıçakladık dedi. Sonrada bana kanlı elbiselerini yıkattı. Telefonu da sobaya attı.  Zorlamama rağmen bana Bir şey söylemedi” dediği öğrenildi. İbrahim Yerli’nin babasına ait olan fırında şoförlük yapıp ekmek dağıtan Ö.D.nin  ise suçlamaları kabul etmeyip, “Cesedin bulunduğu yerde oturduk eğlendik. Daha sonra İbrahim'in arkadaşları geldi. Ben ayrıldım. Bir gün sonra da gelerek bana telefonunu verdi. Bende ona eski telefonumu verdim. Ben öldürmedim” dediği öğrenildi.

Öldürülen İbrahim Yerli’nin  yaşı küçük olduğu için babasının fırınında şoför olarak çalışan Ömer'le samimi olduğu ve yaşı küçük olduğu için araç kiralamalarını Ö.D. ile birlikte yaptığı bu yolla da samimi oldukları belirtildi. 

ADLİYE'YE SEVK EDİLDİLER

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, işadamı Yılmaz Yerli'nin oğlu İbrahim Yerli'yi öldürdükleri iddiasıyla gözaltında bulunan evli çift, emniyetteki sorgularının ardından Orhangazi Adliyesi'ne sevk edildi. Orhangazi'de önceki gün gözaltına alınan ve Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlılar Ömer D. (28) ile eşi Merve D'nin (26) sıkı güvenlik önlemleri altında Orhangazi Adliyesi'ne sevk edildi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.