Hava Durumu

Bursa'daki vahşi cinayet karar bekliyor

Bursa'da, 6 yıl önce birlikte yaşadığı hamile sevgilisini rahmini kesip 46 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ünlü müzisyen M.Ş. hakkında verilen 24 yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından az bulunarak bozuldu. Terar hakim karşısına çıkan sanığın davası, karar için İstanbul 21. Ağır Ceza Mahkemesi'nden gönderilecek uyarlamayı bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2013 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2013 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki vahşi cinayet karar bekliyor

Daha önce hakkında verilen ceza yine Yargıtay tarafından akli dengesinin tespiti için bozulan sanık M.Ş., ikinci bozmanın ardından bugün tekrar hakim karşısına çıktı. Cinayet suçundan cezası kesinleşmediği için CMK'nın 102. maddesi kapsamında geçen yıl tahliye olan M.Ş., İstanbul'da bir yaralama suçundan hükümlü olduğu için bugünkü duruşmaya jandarma nezaretinde getirildi.

Sessizliğini koruyan sanığın duruşması, karar için İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki bir başka dosyasının uyarlama yapılarak gönderilmesi için ertelendi.

Daha önceki karar duruşmasında sanık M.Ş., bir sanatçı olarak binlerce kişinin önünde heyecanlanmadan konser verdiğini anlatarak, "Fakat mahkeme heyetinizin huzurunda heyecandan konuşamıyorum. Çok pişmanım, istemeden oldu. Bu duruma düşmem çok aptalcaydı. Sizlere saygılar sunuyorum" demişti.
Cinayetin ardından Ankara'da yakalanan M.Ş., ilk duruşmada ise, "Yağmur Taku ile beş yıldır birlikte yaşıyoruz. Bir oğlumuz dünyaya geldi. Olay günü alkolün etkisiyle tartıştık. Bana babamla cinsel ilişkiye girdiğini, oğlumun babasının da babam olabileceğini söyledi. Çılgına döndüm. Sonra ne yaptığımı bilmiyorum. Kafasına bira şişesiyle vurdum. Rahmine bıçak soktum. Sonra da kaçtım" şeklinde ifade vermişti.
M.Ş.'nin babasının da birçok meşhur parçanın söz ve bestesinde imzası bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.