Hava Durumu

Bursa'daki zehir operasyonunda şok detay! 11 yaşındaki çocuk...

Bursa'da Uyuşturucu ile Mücadeli Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla Bursalı gençleri zehirleyen torbacıların zulasını ele geçirdi. Operasyonda üçü yaşı küçük 10 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki zehir operasyonunda şok detay! 11 yaşındaki çocuk...

İlker TÜRKER'in haberi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak suçlaerı ile Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları aralıksız sürüyor. Ekiplerin, dün düzenlediği operasyonda T.B., S.D ve F.Ş., isimli üç şahıs yakalanarak gözaltına alındı. şahısların üzerinden 1,35 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu madde ile 1 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi.

HEDEF TORBACILAR

Operasyonu genişleten ekipler, şahısların uyuşturucu maddeyi A.A. isimli şahıstan aldığını belirleyerek, harekete geçti. A.A.'nın uyuşturucu maddeleri zulaladığı Yıldırım ilçesindeki bir metruk eve baskın düzenlendi. A.A. isimli şahıs gözaltına alınırken, yapılan üst aramasında 2 adet ecstasy hap, 1.70 gram ağırlığında 6 çıkın kannabinoid, metruk binada yapılan aramalarda ise 100 çıkı halinde 30.70 gram kannabinoid uyuşturucu madde ele geçirildi.

ARKASI ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELDİ

Olayla ilgili devam eden çalışmalarda, A.A.'nın uyuşturucu maddeleri G.Ç. ve R.D.'den temin ettiği anlaşılması üzerine ekipler, bir kez daha harekete geçti. Bu iki şahsı gözaltına alan ekipler, ayrıca G.P. isimli şahsı da yakalamayı başardı. Ekipler R.D. isimli şahsın evinde yapılan aramada yine evde bulunan G.Y. isimli çocuğun polisin geldiğini anlayınca tuvalete döktüğü ıslak halde 9 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. G.Ç. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise evde bulunan V.Ç.'nin üzerinden bir miktar uyuşturucu madde daha ele geçirildi.

KÜÇÜK ÇOCUKLARI GÖZCÜ YAPMIŞLAR

Öte yandan operasyonda korkunç bir gerçek de ortaya çıktı. Uyuşturucu taciri G.P.'nin yaşı küçük S.Ç. ve D.K.'yi gözcü olarak kullandığı anlaşıldı. 12 yaşından küçük olduğu anlaşılan D.K. isimli çocuk, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan kimlik tespiti yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi.

İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Şüpheliler, T.B., S.D., F.Ş., R.D.,G.Ç. ve G.P "Kullanmak için uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı. S,Ç, ve G.Y. ise "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan hakkında işlem yapılan şüpheli A.A.'nın ise sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.