Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'dan Batman'a destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, iki şehir arasındaki kardeşliğin daha da pekişmesi için saha çalışmalarında kullanılmak üzere Batman'a 'ekskavatör' gönderdi. Aracın Batman'ın arazilerinde Bursa'yı temsil edeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Her şey huzur ülkesi Türkiye için" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan Batman'a destek

Batman'a gönderilecek ekskavatör için Büyükşehir'e ait Demirtaş'taki makine bakım merkezinde tören düzenlendi. Alt yapı aracını uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir yandan Bursa'nın sıkıntılarıyla uğraşırken diğer yandan Doğu illerinin ihtiyaçlarıyla ilgilendiklerini söyledi. Bursa'dan ilgi bekleyen her ile destekte bulunduklarını belirten Başkan Altepe, onlardan birinin Batman ili ve çevresi olduğunu kaydetti. Doğu ve atı arasındaki kardeşliğin artması, ilişkilerin pekiştirilmesi adına Bursa'ya önemli görevler düştüğünü ifade eden Başkan Altepe, "Mesela şu anda Batman ve çevresinde yoğun faaliyetler içerisindeyiz. Bölgenin alışık olmadığı, yepyeni projelerle orada kalkınmayı tetiklemek istiyoruz. Dost ve kardeş Batman halkına yeni eserler kazandırıyoruz" diye konuştu.

Ön yüklemeli iş makinasının Doğuda alt yapı faaliyetlerinde bulunacağını, bölgeye değer katacağını söyleyen Başkan Altepe, "Aracımız Bursamızın sembolü olarak oradaki kardeşlerimizin işlerini görecek. Arazilerde kullanılacak. İki şehrin ilişkilerine katkıda bulunmuş olacak. Her şey huzur ülkesi Türkiye için" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.