Hava Durumu

Bursa'dan Bergüzar Korel açıklaması!

Ahududu oyunuyla Tayyare Kültür Merkezi'nde Bursalı tiyatroseverlerin karşısına çıkan Melek Baykal, önemli açıklamalar yaptı. Baykal, dizi sektöründeki ücretlerin adil olmadığını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan Bergüzar Korel açıklaması!

HABER I Özge TEZCAN I

SETTE ADALET OLMALI
Nedim Saban imzalı Ahududu oyunundan önce gazetemize konuşan Melek Baykal, dizi sektörüyle ilgili verdiği bir röprotajda yanlış anlaşılmasını değerlendirdi. Bazı oyuncuların bölüm başı ücretlerinin çok yüksek olduğunu söyledikten sonra okların Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'e yönelmesine tepki gösteren usta oyuncu şöyle konuştu: "Ben isim vermedim. Kalktılar Vatanım Sensin'de oynayan Halit ve Bergüzar için söylediğimi yazdılar. Ben sadece adaletsizlikten bahsettim, arada çok büyük uçurumlar var dedim. Bu balansı iyi korumak zorundasınız. Oradaki çalışan emekçiyi kamera arkasını da korumanız lazım dedim".

OYUNCULUĞUN USTALIĞI YOKTUR
8 yıl aradan sonra tiyatro sahnesine geri dönen Melek Baykal, bu konudaki düşüncelerini ise şu şekilde aktardı: "Ben hayatım boyunca kendimi amatör olarak gördüm. Çünkü amatör ruh bizi her zaman daha çok besliyor. Heyecansız olmam mümkün değil. Her oyunda ayrı bir heyecan yaşıyorum. Sahneye çıktıktan sonra normale dönüyoruz. Allah almasın bu heyecanı bizden".

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.