Hava Durumu

Bursa'dan Erdoğan'a çağrı

Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı Yahya Usta düzenlediği basın toplantısında, "Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Kayak Federasyonu'na el koymaya davet ediyorum. Burada çok pis işler dönüyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan Erdoğan'a çağrı

Haber ITolga ÖZTAŞI

REİS'TEN BAŞKASI ÇÖZEMEZ

Türkiye Kayak Federasyonu'nun daha önce iki kez ertelenen 4. Olağan Genel Kurulu'nun 13 Eylül Perşembe günü gerçekleştirileceği açıklandı. Ankara'daki Meyra Palace Hotel'de düzenlenecek kongre öncesinde Bursa'da Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı Yahya Usta basın toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Usta, "Öncelikle ben bu toplantıya gelen bütün hocalarımıza teşekkür eder, gelmeyenlere teessüflerimi sunarım. Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Kayak Federasyonu'na el koymaya davet ediyorum. Bu federasyonda maalesef çok pis işler dönüyor. Bunları da Cumhurbaşkanımızdan başkası çözemez" diye konuştu.

2 YERDEN PARA ALMIŞLAR

Kayak Milli Takımı Baş Antrenörü Erkan Yeşilova'nın istifaya zorlandığını açıklayan Yahya Usta, "Federasyonda dönen kirli oyunları şöyle açıklamak istiyorum. Mesela milli takımı başarıdan başarıya koşturan antrenör Erkan Yeşilova istifaya zorlanmıştır. Çünkü ona başarılı sporcuları değil de, "Özel okullardan seçilecek çocukları milli takıma al" denmiştir. Hocamız kabul etmeyince istifa ettirildi. Biz de sonra kar görmeyen dağı olmayan Afrika takımlarına bile yenildik. Tabii sadece böyle olaylarla kalmıyor kirli oyunlar. Mesela Federasyon'dan görevli kişiler aynı gün hem Erzurum'da hem de Bursa'da olan organizasyonlarda görevli gösterilmişler. Yani imkansız bir şekilde iki yerden de para kazanmışlar" dedi.

Yahya Usta basın toplantısında konuşma yaparken federasyonda yer alan bazı kişilerin aynı gün hem Erzurum'dan hem de Bursa'dan para kazandıklarını gösteren belgeleri basınla paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.