Hava Durumu

Bursa'dan mesaj verdiler "İkinci çocuğa karşıyız"

Bursa'ya bir ipek mağazasının açılışına gelen Deniz Akkaya, Ece Erken ve İvana Sert, bomba açıklamalara imza attı. Akkaya ve Erken, ikinci çocuğu kesinlikle istemediklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan mesaj verdiler "İkinci çocuğa karşıyız"

Haber: Muharrem VURUCULAR

Bursalıların yoğun katılım gösterdiği açılıştan önce gazetecilere konuşan ünlü isimler, açıklamalarıyla dikkat çektiler. Deniz Akkaya ve Ece Erken, yeniden evlenme ve ikinci çocuk konusunda oldukça net konuştu. Özellikle Akkaya, evlilik defterini tamamen kapattığını ifade ederken Ece Erken, bir ara düşünse de ikinci çocuğu kesinlikle istemediğini vurguladı.

Aksiyon istiyorum

Nalbantoğlu'nda gerçekleşen renkli açılış programına katılan bir diğer ünlü isim İvana Sert ise önümüzdeki dönemin projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Dizi teklifleri gelse de asıl oynamak istediği aksiyon kadınıyla ilgili bir rol gelemediğini belirten Sert, eylül ayı itibariyle de yeniden bir moda programıyla ekranda olacağını müjdeledi.

Mağazanın açılış kurdelesini Bursa Valisi İzzetin Küçük'ün eşi Ayşe Küçük, mağaza sahipleri Selime-Erkan Tuğrul Karagöz çifti, Deniz Akkaya, Ece Erken ve İvana Sert kesti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.