Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'dan Sivas'a kızının düğünü için gitmişti! Sonu oldu...

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde tek katlı kerpiç evde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden kişinin cenazesi toprağa verildi. Hacı Gümüştaş'ın (56) cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan otopsinin ardından Yıldızeli ilçesine bağlı Yukarıekecik köyüne getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan Sivas'a kızının düğünü için gitmişti! Sonu oldu...

Evinin önünde helallik alınmasının ardından köy meydanında kılınan cenaze namazı sonrası 5 çocuk babası Gümüştaş'ın cenazesi, köy mezarlığında defnedildi.

Kızının düğünü için köye gelmişti Gümüştaş ailesinin Bursa'da yaşadığı ve yaklaşık bir hafta önce ortanca kızları Sevda Gümüştaş'ın 18 Ağustos'ta yapılacak düğününe katılmak için köye geldikleri öğrenildi.

Öte yandan babasıyla göçük altında kalarak vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Serap Gümüştaş'ın (19) hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi. Dün, kerpiç evinin çatısına toprak atan Hacı Gümüştaş, tamiratı bitirdikten sonra eve girmiş, toprağın ağırlığına dayanamayan çatının çökmesi sonucu evde bulunan kızı Serap Gümüştaş ile toprak altında kalmıştı. Baba Gümüştaş, Yıldızeli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.