Hava Durumu

Bursa'dan Suriye'ye 9 TIR gıda yardımı

Ramazan ayında Suriyelilere ulaştırılmak üzere Baitussalam Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfı, AFAD ve Öztürk Geri Dönüşüm işbirliği ile Bursa'dan Suriye'ye 9 TIR gıda yardımı gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2018 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan Suriye'ye 9 TIR gıda yardımı

Baitussalam Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfı, AFAD ve Öztürk Geri Dönüşüm işbirliği ile 9 TIR gıda malzemesi (15 bin koli) yardımı Suriye'ye dualarla uğurlandı. Bir fabrikanın önünden hareket eden tırlar Suriye'de zor şartlarda yardım bekleyenlere umut olacak. Yapılan yardımla ilgili konuşan Nihat Öztürk, "9 TIR'ın içinde özellikle ramazan ayında olmamız sebebiyle gıda yardımı kolileri var. Bu hafta içerisinde planlamakta olduğumuz bir program daha var, 2 konteyner da ilaç yardımında bulunacağız. Suriye'deki savaşın başlangıcından beri hep mazlum Suriye halkının yanında olduk. Bu yardımların Suriye halkına ulaşmasında katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Bu yardımlarımız aralıklara devam edecek" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından tırlar okunan dualarla uğurlandı. Baitussalam Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfı, AFAD ve Öztürk Geri Dönüşüm işbirliği toplamda 9 tur Suriye'ye gönderilmiş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.