Hava Durumu

Bursa derbisi nefes kesti

Filede oynanan Bursa derbisinde iki takım da sergilediği mücadeleyle alkış aldı. Çekişmeli geçen setler sonunda tecrübesini konuşturan Büyükşehir Belediyespor maçtan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa derbisi nefes kesti
Ozan DEMİR'in haberi...
Vestel Venüs Sultanlar Ligi 6. haftasında Bursa derbisi heyecanı yaşandı. Nilüfer Belediyespor ile Bursa Büyükşehir Belediyespor’un karşı karşıya geldiği maç izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Dora Horvath’ın sayısıyla başlayan konuk ekip, ilk teknik molaya 4-8 önde girdi. Moladan sonra Joycinha ve Fatma Yıldırım ile sayılar bulan Büyükşehir’e Tatyana Kozlova ile cevap veren Nilüfer, durumu 11-11’e getirse de ikinci teknik molayı da 14-16 üstün kapatan Yeşil Beyazlılar, seti 21-25 kazanarak 1-0 öne geçti. 



JOYCINHA KANATLANDI

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette teknik molaları önde geçen Büyükşehir’in Sultanları etkili smaçörleriyle sonuca giderek 16-25’lik set sonucuyla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette ilk teknik molaya 8-4 geride giren ancak rakibin yaptığı file hataları sonucu 12-10 öne geçmeyi başaran Mavi Beyazlılar, Iryna ve Ceyda’nın hücumlarıyla sonuca giderek seti 25-18 önde bitirince maç 2-1’e geldi. Oldukça çekişmeli geçen dördüncü sette Janset’in servis sayıları skoru 14-14’e getirse de tecrübeli isimleriyle oyuna yeniden ağırlığını koyan Büyükşehir Belediye, seti 18-25, maçı da 3-1 kazanmayı başardı.

 

Özge’ye ‘kardeş’ desteği

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli pasörü Özge Kırdar’a kardeşi Gözde Kırdar tribünden destek verdi. Nilüfer Belediyespor karşılaşmasını izlemeye gelen Vakıfbank’ın başarılı voleybolcusu, galibiyet sonrası kardeşini tebrik etti. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.