Hava Durumu

Bursa derbisi nefes kesti!

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 13. haftasında oynanan Bursa derbisi, Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda büyük heyecana sahne oldu. Derbinin kazananı ise İnegöl Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2020 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2020 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa derbisi nefes kesti!

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 13. haftası Bursa derbisine sahne oldu. Bursa Büyükşehir Belediyespor, sahasında İnegöl Belediyespor'u ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan kritik mücadeleye konuk ekip iyi baş-ladı ve ilk seti 29-31 aldı. İkinci seti 25-23 alarak skora denge getiren Bursa Büyükşehir Be-lediyespor daha sonraki setleri 25-16 ve 25-20 alarak maçtan 3-1 galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla 13. maçında 9. galibiyetini alan Yeşil Beyazlılar puanını 26'ya çıkararak 4. sıraya yükseldi. 9. mağlubiyetini alan İnegölspor ise 9. sıraya geriledi.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleyi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da takip etti. Takımın aldığı galibiyet sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tebrik mesajı yayınlayan Aktaş, dostluk vurgusu yaptı. Aktaş iki Bursa ekibinin yarıştığını ifade ettiği mesajında, ''Bursamızın spordaki başarıları her zaman gurur kaynağımız oldu. Bursa Büyükşehir Belediyespor ve İnegöl Belediyespor AXA Sigorta Efeler Ligi maçında skor 3-1 Bursa Büyükşehir Belediyespor lehine olsa da asıl kazanan yine kardeşlik oldu.'' ifadelerine yer verdi. Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapı Eğitim ve Organizasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz da maçı Alinur Aktaş'ın yanında takip etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.