Hava Durumu

Bursa Derbisinin Kazananı Nilüfer

Venüs Sultanlar Ligi 8. hafta karşılaşmasında iki Bursa temsilcisi karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadeleyi Nilüfer Belediyespor 3-2 kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Derbisinin Kazananı Nilüfer

Haber/Özgün Doğan

BÜYÜK ÇEKİŞME

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nin 8. haftası Bursa derbisine sahne oldu. Nilüfer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor'a konuk olduğu karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan taraf oldu. Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma karşılıklı sayılarla başladı. İlk teknik molaya 12-10 önde giren Nilüfer seti de 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sete etkili başlayan Bursa Büyükşehir teknik molasına 12-10 önde girdiği seti 25-16 kazanarak durumu eşitledi. Üçüncü sette rahat bir oyun sergileyen Nilüfer ekibi, teknik molasına 12-8 önde girdiği seti 25-15 kazanarak tekrar öne geçti. 2-1

NEFESLERİ KESTİ

Dördüncü sete iyi başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor üst üste bulduğu sayılarla farkı erken açarak seti 25-20 kazandı ve durumu tekrar eşitledi: 2-2. Başından sonuna kadar büyük çekişmeye sahne olan maçın final setine iki ekip de karşılıklı sayılarla başladı. Son dakikalarına kadar nefesleri kesen sette üstünlük sürekli el değiştirirken Nilüfer Belediyespor üst üste bulduğu sayılarla final setini 17-15 maçı da 3-2 kazanarak derbiden zaferle ayrıldı. Bu sonuçla Nilüfer B. Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde 3. galibiyetini alırken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ise 5. mağlubiyetini alarak salondan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.