Hava Durumu

Bursa ekibi Galatasaraylı o ismi kadrosuna kattı

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Galatasaray'dan orta saha oyuncusu Birhan Vatansever'i 1 yıllığına kiraladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2018 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2018 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa ekibi Galatasaraylı o ismi kadrosuna kattı

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Mustafa Arıcı, "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar elimizden gelen çalışmayı yaparak takımımızı oluşturduk. Bugün de transferin son günü orta saha oyuncusu Birhan Vatansever'i Galatasaray'dan 1 yıllığına kiraladık. Artık takımımıza destek zamanı. İnşallah güzel bir sezon geçirip, sezon sonu hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Taraftarlarımızdan tek istediğimiz tüm maçlarımızda tribündeki yerlerini alarak takımımıza destek versinler. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Birhan Vatansever ise, "İsmail hocanın olduğu her yerde ilk hedef şampiyonluktur. İnşallah bu sene bunu gerçekleştireceğiz. İnşallah burada güzel bir sezon geçiririm. Tekrar geri hazır bir şekilde dönerim. Taraftarlarımız bizi desteklesinler. Şampiyon olmak için bir kadro kuruldu. Onların da desteğiyle bu işi başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.