Hava Durumu

Bursa Emirsultan İYH'den Başkan Aktaş'a ziyaret

Bursa Emirsultan İnsani Yardım Bursa Gönüllü Teşekkülü, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2019 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2019 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Emirsultan İYH'den Başkan Aktaş'a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Türk Kızılay'ı Genel Müdürlüğü tarafından "Platin Madalya" ödülüne layık görülen Emirsultan İnsani Yardım Bursa Gönüllü Teşekkülü, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. 10 derneğin bir araya gelerek oluşturduğu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de büyük destek verdiği Emirsultan İnsani Yardım Bursa Gönüllü Teşekkülü yönetimi ve üyeleri, ziyarette Başkan Aktaş'a verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Ziyarette Emirsultan İYH temsilcileri tarafından Başkan Aktaş'a yurtdışındaki kamplarda yaşayan mazlum halkın durumu anlatıldı ve bölgede yapılan insani yardım faaliyetleri ile ilgili bilgi verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Emirsultan İnsani Yardım Bursa Gönüllü Teşekkülü'ne çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Aktaş, "Emirsultan İnsani Yardım Bursa Gönüllü Teşekkülü'ne, yurt dışındaki başarılı insanî yardım çalışmaları sebebiyle 'Platin Madalya Beratı'nı lâyık gören Türk Kızılay'ı Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Bursa'mızın yardımseverliğini öne çıkartan Teşekkülüne çalışmalarında başarılar dilerim. Rabbim, mazlumların güvencesi olan Türkiye'mizi muhafaza eylesin" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.