Hava Durumu

Bursa Emniyet Müdürü Yıldız açıkladı! 179 yeni MOBESE

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız uyuşturucu ile mücadele kapsamında mahalle toplantıları düzenliyor. Yıldız, yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veriyor onların şikayet ve önerilerini ise değerlendiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Emniyet Müdürü Yıldız açıkladı! 179 yeni MOBESE

Bursa Emniyet Müdürlüğü uyuştucu ile mücadele kapsamında mahalle toplantıları düzenlemeye başladı. İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın katıldığı toplantılardan biri Merkez Yıldırım İlçesi Beyazıt Mahallesi'nde yapıldı. Uyuştucu ticaretinin en yoğun olarak gerçekleştirildiği semtlerden biri olarak bilinen Beyazıt Mahallesi'ndeki toplantıya İl Emniytet Müdür Yardımcısı Tugay Dikmen ile Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürü Mevzat Uğurer'de katıldı.

Konuşmasında, terörle mücadelede gösterdikleri duyarlılığı uyuştucu konusunda da gösterdiklerini ifade eden Emniyet Müdürü Selami Yıldız, 6 bölgeye ayırdıkları Bursa'daki uyuştucu trafiğini 125 polis ve 13 motorsikletli tim ile 24 saat kontrol edildiğini ifade etti. Bu yıl içinde 179 yeni MOBESE kamerası kuracaklarını belirten Yıldız, bunların 6'sının Beyazıt Mahallesi'nde olacağını söyledi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldız, vatandaşların şikayetlerini ve önerilerini not tuttu. Yıldız, bu tür toplantılara bundan sonra devam edeceğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.