Hava Durumu

Bursa Emniyet Müdürü Yıldız: Bu maç için 6 ay çalıştık

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursaspor-Beşiktaş maçında alınan güvenlik önlemlerini açıkladı. Yıldız altı aylık bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını, karşılaşmada da 4 bin 298 personelin görev yaptığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Emniyet Müdürü Yıldız: Bu maç için 6 ay çalıştık

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursaspor'un Beşiktaş ile oynadığı maçta uygulanacak güvenlik önlemleri için tam 6 ay çalıştıklarını açıkladı. 13 sezon sonra Beşiktaş taraftarının Bursa'ya gelecek olması ve ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı nedeniyle alınacak güvenlik tedbirlerinin daha da önemli hale geldiğine vurgu yapan Yıldız, "Biz de hem güvenlik kuvvetlerimizin hem İstanbul'dan gelen 2 bin 50 seyircinin hem de Bursasporlu taraftarların güvenliğini düşünerek, maçın da fair-play ortamında oynanması için yoğun güvenlik önlemlerimizi aldık" diye konuştu.

TAM 4 BİN 298 PERSONEL

6 aylık çalışmanın detayları hakkında da bilgiler paylaşan Selami Yıldız, "Yaklaşık 6 ay süresince titiz bir çalışma yürüttük. Aldığımız tedbirlerle maçı sorunsuz tamamladık. Bu konuda tüm teşkilat personelimize teşekkür ederim. Altı ay önce Bursa Spor Güvenliği Şube Müdürü'nün katılımıyla 17 kişiden oluşan Bursaspor tribün liderleriyle toplantı düzenlendi. Müsabaka günü, Valimiz Sayın İzzettin Küçük'ün katılımıyla yine Bursaspor tribün liderleri ile toplantı yaptık. Beşiktaş taraftarları 13 sezon sonra Bursa'ya geldi. Bu çok önemliydi. Toplamda 4 bin 298 personelimizi görevlendirdik" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.