Hava Durumu

Bursa Emniyeti'nde flaş gelişme

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 8 şube müdürünün görev yerleri değiştirilirken, 3 şube müdürü valilik kararıyla emniyet müdür yardımcılığına atandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Emniyeti'nde flaş gelişme
Geçtiğimiz yıl 1. sınıf emniyet müdürlüğüne atandıktan sonra 19 Ocak'ta Bursa Emniyet Müdürü olarak atanan Selami Yıldız, şube müdürlükleri arasındaki ilk görev değişikliğini gerçekleştirdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Hukuk İşleri Şube Müdürü Şahin Dizdar, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şubesi Müdürü Gökhan Özcan ve Nilüfer Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, emniyet müdür yardımcılığına terfi ettirildi. Temmuz ayında da bir ilçe emniyet müdürü ve iki şube müdürü, Emniyet Genel Müdürlüğü'nce terfi olmamasına rağmen valilik onayı ile vekaleten emniyet müdür yardımcılığına atanmıştı. 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun onayının ardından yapılan değişiklikler ise şöyle: "Pasaport Şube Müdür Yardımcısı Nezahat Ercan, Pasaport Şube Müdürlüğüne, Spor Güvenliği Şube Müdürü Hüseyin Çiğdem, Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Çocuk Şube Müdürü Erol Turan, Ulaştırma Şube Müdürü, Personel Şubesi emrinde görev yapan Şube Müdürü Ömer Koparan ise Spor Güvenliği Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ender Özköslü, Hukuk İşleri Şube Müdürü, Genel Disiplin Denetleme Şube Müdürü Murat Can da Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak çalışan Mehmet Özkaya, aynı şubenin müdürlüğüne getirildi. Asayiş Şubesi Müdür Yardımcısı Tansel Orakoğlu ise Siber Suçlar Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Ulaştırma Şube Müdürü Murat Halis, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne getirilirken, Trafik Tescil Müdür Yardımcısı Aysun Toksoy, Genel Disiplin Denetleme Şube Müdürü olarak atandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.