Hava Durumu

Bursa futbolun öncüsü

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, "Bizi tekrar bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ederim. Geçtiğimiz sezon amatörde çok iyi işler çıkardık. Yeni yapılanmalarda Bursa'yı futbolun mihenk taşı yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa futbolun öncüsü

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlık seçiminde tekrar başkan seçilen ve 3 yıl daha bu görevi sürdürecek olan Osman Kılıç, ASTV'de yayınlanan Satırbaşı programında Bursa amatör futbolu hakkında açıklamalarda bulundu. Öncelikle sçeim sürecinde oy veren üyelere çok teşekkür eden başkan Kılıç, "Demokrasinin kazandığı güzel bir seçim süreci oldu. Biz önceki 3 yıllık görev süremizde iyi çalıştık. Bursa'daki amatör sporlara değer katmaya çalıştık. Tüm kulüplerimize ulaştık. Altyapıya önem veren kulüplerimize verdiğimiz yardım sözlerini gerçekleştirdik. Türkiye'de benzeri olmayan elit ligler şemasını uyguladık. Bizi tekrar 3 yıllığına bu koltuğa getiren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

DİĞER İLLERDEN ÖNDEYİZ

Geçtiğimiz yıl Türkiye alt yaş kategorilerde çok önemli başarılar elde ettiklerini de aktaran BASKF Başkanı Osman Kılıç, "Geçtiğimiz sezon amatörümüzün en iyi yıllarında biriydi. 5 takımımızı Türkiye şampiyonalarını gönderdik. 3 takımımızda olağanüstü bir başarıya imza attı. Biz yeni dönemde bu yapıyı daha da geliştirmek istiyoruz. Türkiye'deki diğer illerle kıyasladığımızda Bursa olarak amatör futbolda çok iyi bir noktada olduğumuzu söyleyebilirim. Tesisleşme anlamında iyi durumdayız ama tabii ki daha iyisi olabilir" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.