Hava Durumu

Bursa Gaziantepliler Derneği'nden Bursaspor'a önemli destek

Bursaspor'un eski günlerine dönmesi amacıyla başlatılan 'Yeniden Büyük Bursaspor' kampanyasına bir destek de Bursa Gazianteplilier Derneği'nden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Gaziantepliler Derneği'nden Bursaspor'a önemli destek

Bursaspor'a destek amacıyla 10 bin TL değerinde 100 forma aldıklarını dile getiren Bursa Gaziantepliler Derneği Gaşkanı Bilal Şengüloğlu, "Yeniden Büyük Bursaspor özlemi ve sevdasıyla, Bursa'da yaşayan Gaziantepliler olarak takımımızın yanındayız. Bizler Gaziantep'te doğduk ama doyduğumuz yer Bursa'dır. Bursa Gaziantepliler Derneği olarak, üyelerimizle birlikte başta sanayicimiz Erkut Dikici olmak üzere yardım kampanyasına destek amacıyla 10 bin TL değerinde 100 formayla katılıyoruz" ifadelerini kullandı.

Diğer hemşeri derneklerine örnek teşkil edecek bu hamle hakkında konuşan Şengüloğlu, "Bizler Bursa'yı ve Bursaspor'u seviyoruz. Bursa'ya aidiyet duyuyoruz. Bursaspor divan ve genel kurul üyesi hemşerilerimiz var. Bursaspor tribünleri dolduran başta şahsım olmak üzere binlerce Gaziantepli hemşehri taraftarlarımız var. BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay öncülüğünde başlayan kampanyaya destek olan Bursa Valimiz Sayın Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bursa Gaziantepliler Derneği olarak destek olduğumuz bu kampanyaya tüm hemşehri derneklerinin de destek olacağına yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.