Hava Durumu

Bursa Gürsu Gençlik Merkezi'nde sona doğru!

Bursa Gürsu Belediyesi'nce oluşturulan ve altyapı çalışmaları yapılan alan üzerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca inşası yapılan "Gürsu Gençlik Merkezi"nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2020 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2020 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Gürsu Gençlik Merkezi'nde sona doğru!

"Sağlıkla ve özgürce sokaklarımızda olacağımız aydınlık günlere inşallah yakında kavuşacağız" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, " Gelecek güzel günlerde gençlerimizin sosyalleşmesi ve kendilerini geliştirmeleri için hizmet verecek olan Gürsu Gençlik Merkezimiz'in inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Gürsumuz'da kültürel yaşamın zenginleşmesini sağlamak amacıyla, "Kültür Kenti Gürsu" sloganıyla birçok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Gençlik Merkezimiz'in faaliyete başlamasıyla, ilçemizin kültürel etkinlik olanakları konusundaki mekan eksikliğini gidermiş olacağız. İlçemiz, Gençlik Merkezi ile çağdaş kent kimliğine bir zenginlik daha katmış olacak. Gençlerimize kültürel etkinlik alanlarında sosyal yaşamın içerisinde olma imkanı sunulacak olan Merkezimiz'in hayırlı olmasını diliyorum. " dedi.

Osmanlı mimarisine sahip olan Gürsu Gençlik Merkezi, 692,74 m²'lik inşaat alanında 332,02 m²'lik bina olarak inşa edildi.

Gürsu Gençlik Merkezi; gençlerin, eğitim, kültür, sanat alanlarında çeşitli eğitimler alabileceği, kültürel faaliyet yapabileceği önemli bir merkez olarak hizmet verecek. Merkez bünyesinde; dans ve folklör salonu, müzik işliği, loby ve bekleme odası, öğretmenler odası, idari ofis, 2 adet derslik, bilgisayar işliği, plastik sanatları işliği, kütüphane, zeka oyunları işliği, el sanatları işliği ve resim işliği yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.