Hava Durumu

Bursa Hakimiyet 46 yaşında!

Sönmez Medya'nın amiral gemisi Bursa Hakimiyet, okurlarından aldığı güçle güvenilir haberlerin adresi olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2019 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2019 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Hakimiyet 46 yaşında!

Ne mutlu ki kurtuluş ve kuruluş gururunu aynı zamanda yaşıyoruz. Bursa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun coşkusu tüm kenti sararken, 46 yıldır güvenilir haberlerin adresi olan BURSA HAKİMİYET'de kuruluşunun 46. yılını kutluyor.

Sektörel yenilikleri yayıncılığa taşıyan ve başarısını her geçen gün taçlandıran BURSA HAKİMİYET doğru haberlerin büyük bir ihtiyaca dönüştüğü günümüzde okuyucularının güvenini boşa çıkarmadan yoluna emin adımlarla devam edecek.

"Doğruluk ve dürüstlük ilkelerimizden asla ödün vermeyeceğiz"

Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 46. yaşını dolayısıyla "Yayınlarını; yıllardır Sönmez Holding çatısı altında güvenle ve başarıyla sürdüren Bursa Hakimiyet, siz değerli okurlarımızdan aldığı güçle, gücüne güç katmaya devam ediyor. Bizler; her biri konularında uzman olan ekip arkadaşlarımızla birlikte, hele ki ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde sorumluluğumuz farkındayız." mesajını verdi.

"Hepimizin Bursa Hakimiyet'i 46 yaşında"

Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna da bugünkü köşe yazısında Bursa Hakimiyet'in 46. yaşını şu sözlerle kutladı:

"Bugün;
Biz BURSA HAKİMİYET çalışanları için gurur günü.
Çünkü;
Sönmez Medya'nın;
Amiral gemisi olan BURSA HAKİMİYET'in 46. kuruluş yıldönümü bugün.
Dile kolay.
Geride kalan tam 45 yıl.
Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Celal Sönmez'in yaptığı Sönmez Holding'in bir medya iştiraki olan BURSA HAKİMİYET, dürüst, tarafsız ve objektif habercilik anlayışı ile Bursa'da tam 45 yıldır Bursa'nın ve Bursalı'nın hizmetinde.
Yarım asra yakın sürede her yeni güne Bursa'nın öncü gazetesi BURSA HAKİMİYET'le başlamanın keyfini, siz okurlarımızla yaşamak bizler için büyük onur ve mutluluk."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.