Hava Durumu

Bursa Hakimiyet her yerde

Değişimi ve yenilikleri takip eden Bursa Hakimiyet, yereldeki öncülüğünü sürdürüyor. Zengin içerik ve geniş yazar kadrosunu kaliteli baskı ve kullanışlı boyutu ile taçlandıran Bursa Hakimiyet, okurlarından güç alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 04:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 04:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Hakimiyet her yerde
İSO KALİTE BELGELİ

Türkiye'nin ilk ofset baskılı yerel gazetesi olan İSO kalite belgeli Bursa Hakimiyet, yepyeni bir format ile Bursa basınında radikal değişime imza atmanın gururunu yaşıyor. Baskı ve boyutlarıyla tamamen yenilenen Bursa Hakimiyet, yeni yüzüyle geçtiğimiz günlerde ilk kez Bursalıların karşısına çıktı.

\\\"\\\"

Sönmez Holding iştiraki Bursa Hakimiyet'in ve Yaşayan Bursa'nın dış sayfaları, “heatset” olarak adlandırılan kurutmalı baskı tekniği ile buluştu.  Tabloit normun da dışına çıkan gazetemizin, ergonomik boyutu okuyucudan büyük beğeni topladı.

\\\"\\\"

43 YILLIK DENEYİM


43 yıllık deneyimiyle sürekli yenilenerek vatandaşın sesi olmaya ve yerelde gündem yaratmaya  devam eden Bursa Hakimiyet, parlak kağıda daha renkli ve dolu dolu sayfalarıyla vatandaştan tam not aldı. Evde, iş-yerinde, çarşıda pazarda kısacası her yerde güne Bursa Hakimiyet okuyarak başlayanlar şehir, yurt ve dünya gündemine dair ne varsa haberdar oluyor.

\\\"\\\"

Özel haberler ve röportajlar, farklı yorumlarıyla usta yazarlar her gün yeniden Bursalılarla buluşuyor.  Her daim değişime ayak uyduran ve fark yaratan Bursa Hakimiyet, aldığı olumlu tepkilerle kentin ve ülkenin nabzını tutmaya devam edecek.

\\\"\\\"

Gazetenin sıkı takipçisi olan Bursalılar, Sönmez Medya'ya tebriklerini sunarak yenilenen baskısı ile Bursa Hakimiyet'in daha çok ilgi çektiğini belirtti.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.