Hava Durumu

Bursa Hakimiyet okuyucuları da Alinur Aktaş dedi

Bursalıların fikrini almak için sosyal medya hesaplarımız üzerinden başlattığımız ankette de İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın ismi birinci sırada çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Hakimiyet okuyucuları da Alinur Aktaş dedi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için yarın yapılacak seçimde AK Parti'nin başkan Adayı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu. Yarın yapılacak seçim öncesi bugün İnegöl, Osmangazi ve Yıldırım belediye başkanları AK Parti Genel Merkezine çağrıldı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali akşam 17.00 sıralarında Beştepe'ye çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Görüşmenin ardından Bursa'nın yeni başkan adayı Alinur Aktaş olarak belirlendi.

BURSALILAR DA ALİNUR AKTAŞ DEDİ

Üç belediye başkanının Ankara'ya çağırlıması üzerine bursahakimiyet.com.tr'nin sosyla medya hesaplarından başlattığımız ankette de Alinur Aktaş birinci çıktı.

bursahakimiyet.com.tr okuyucularının yüzde 39'u Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Alinur Aktaş'ın ismini verdi.

Ankette Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali yüzde 21 oy alarak ikinci sırada yer aldı. Yüzde 18'le Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise üçüncü sırada kaldı. Ankete katılan okuyucularımızın yüzde 22'si ise 'diğer' seçeneğine oy verdi.

FARKLI İSİMLERDE VAR

bursahakimiyet.com.tr okuyucuları facebook hesabından ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasını istedikleri başkanın ismini yorum olarak paylaştı.

Yine buna göre, Alinur Aktaş, İsmail Hakkı Edebali ve Mustafa Dündar sıralaması değişmezken, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş'ın isimleri de yorumlarda yer aldı.

Öte yandan yorumlarda eski başkanlardan Erdem Saker'in isminin de yeralması dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.