Hava Durumu

Bursa Hakimiyet yazdı, Karlo geri döndü

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne yükselmek isteyen Bursaspor Basketbol Takımı eski oyuncusu Karlo Vragovic ile 1 yıllık yeniden anlaşma sağladı. Karlo için "Evine hoş geldin" mesajı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Hakimiyet yazdı, Karlo geri döndü

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

TEKRAR EVE GELİYORUM

Bursaspor Basketbol Takımı son 2 sezonda kadrosunda bulunan Karlo Vragovic ile yeniden anlaşma sağladı. Sezon bittikten sonra 2018-2019 için ilk olarak yeni sözleşme uzatma talebi yapılmayan sporcu, serbest oyuncu statüsünde kaldıktan sonra Bursa Hakimiyet gazetesi aracılığıyla, "Ailem ve ben Bursa'da her zaman çok mutluyduk. Şu anda bir kontratım yok. Ama yeni sezon için Bursaspor'da oynamaya hazırım" mesajını yollamıştı. Dün ilk olarak Hırvat basketçi, "Tekrar eve geliyorum" diye tweet atarken, Bursaspor da, "Evine Hoş Geldin Karlo Vragovic" tweeti ile transferi resmen duyurdu.

SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ

Daha önce 17 Ağustos'ta Bursa Hakimiyet aracılığı ile Bursa'ya dönmek istediğini ve gerekirse yıllık ücretinde indirime gideceğini açıklayan Karlo Vragovic yine ilk olarak Bursa Hakimiyet'e konuştu. Karlo, "Öncelikle yeniden Bursa'ya döneceğime ve Bursaspor'da oynayacağım için çok mutluyum. Son 2 sezonda hep başarılı işlerin altına imzamızı attık ama bir türlü Süper Lig'e çıkmayı başaramadık. Bu sefer bunun için geliyorum. En iyi oyunumu ortaya koyup Bursaspor'u Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne çıkarırken benim de katkım olacak. Biz bu sezon bu işi başarıp taraftarımızı mutlu edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.