Hava Durumu

Bursa hayat veriyor

Sönmez Medya ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen Bursa Hayat Veriyor’ adlı sosyal sorumluluk projesi, Bursa Ülkü Ocakları’nın da desteğini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2012 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2012 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa hayat veriyor

Türkiye ortalaması üzerinde organ bağışı yapan Bursa’da son olarak Sönmez Medya tarafından hayata geçirilen organ bağışı kampanyasına destek yağmaya devam ediyor. ‘Bursa Hayat Veriyor’ adlı kampanyaya son olarak Bursa Ülkü Ocakları destek olma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Yıldırım Spor Kompleksi’nde Bursa Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, yaptığı konuşmada organ bağışı için destek istedi. Organ bağışlamanın bir can kurtarmak anlamına geldiğinin altını çizen Komitgan, “Kalp, böbrek ve karaciğer yetmezliği bulunan hastaların tedavisi ancak organ nakli ile mümkün olabiliyor. Bizler de bir umutla organ bulacakları günü bekleyen hastalara umut ışığı olmak için yola çıktık. Sağlık İl Müdürlüğü ile ortaklaşa çıktığımız bu yolda ‘Bursa Hayat Veriyor’ adlı organ bağışı kampanyamız tüm çevrelerden büyük ilgi ve destek gördü. Bursa Ülkü Ocakları’nı da böylesi anlamlı bir projeye dahil oldukları için kutluyorum” dedi.
 

DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ
Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan’ın organ bağışı ile ilgili çağrısına yanıtsız kalmayacaklarını belirten Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Günışık, kan bağışından sonra organ bağışında da kendilerine yakışanı yapacaklarını söyledi. Sönmez Medya ailesinin hayati bir projeye ön ayak olduğunu ifade eden Günışık, projenin anlamına dikkat çekti. Sönmez Medya ve Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğinde hayata geçirilen proje 9 Kasım organ bağışı haftasında son bulacak.

Rabia DENİZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.