Hava Durumu

"Bursa için de her şey çok güzel olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı düzenlediği basın toplantısında yenilenen İstanbul seçimlerini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2019 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursa için de her şey çok güzel olacak"

HABER: AYŞEGÜL SEVER

Yoğun katılımın olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık "Gün geldi devran döndü. Ramazan ayında kul hakkına girerek elimizden aldıkları mazbatayı tekrar tarihi bir farkla kazandık. Ekrem İmamoğlu'nun başarılı bir 5 yıl geçireceğinden şüphemiz yok. Gelecek seçimlerde Bursa için de her şey çok güzel olacak" dedi.

SON SÖZ SÖYLENDİ

Halkın tercihini adaletten yana kullandığını belirten CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, daha çok çalışacaklarını ifade ederek. "Söylenecek tüm sözleri 8 buçuk milyon insan sandığa giderek söyledi. Halk hak, hukuk, adaletten yana tercihini kullandı. Kimse halkın iradesiyle oynamasın. Halk sarı kart gösterdi. Kırmızı kartın da yarısı göründü. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Son sözü millet söyledi. Bundan sonra ki ilk seçimde de cevabını verecek" dedi.

ÖNEMLİ DERSLER ALMALIYIZ

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Erdem, "Sosyal belediyeciliğin nasıl olduğunu bundan sonra İstanbul'dan başlayarak tüm Türkiye'ye yayacağız. Bu seçimin galibi örgütlü çalışmaydı. İstanbul seçimlerinden hepimizin çok önemli dersler alarak bundan sonraki yol haritamızı buna göre belirlememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İSRAFTAN UZAK TUTACAĞIZ

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş İstanbul seçiminin kazananı Türkiye'de aynı ölçüde seçim kazandığını ifade etti. Başkan Akkuş, " İstanbul'u israf ekonomisinden uzak tutacağız" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.