Hava Durumu

Bursa İl Emniyet Müdürü Ak şehit çocuğunun hayalini gerçekleştirdi

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, şehit polis memuru Ali Demircioğlu'nun engelli oğlu Batuhan'a cep telefonu hediye ederek hayalini gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İl Emniyet Müdürü Ak şehit çocuğunun hayalini gerçekleştirdi

İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Karacabey Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevliyken 2016 Ocak ayında araç kurtarma çalışmasında bir aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Ali Demircioğlu'nun eşi Selma ve ikiz çocuklarından engelli olan Batuhan'ı makamında kabul etti. Ziyarete Ak'ın eşi Fatma Ak da katıldı. Ak ailesi, şehidin engelli çocuğuna cep telefonu hediye ederek en büyük hayalini gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Batuhan telefonun ardından çok mutlu olduğunu söyledi. İlk olarak telefonuyla İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencisi ikizi Boğaçhan'ı arayan Batuhan, mutluluğunu kardeşiyle paylaştı. Bu sırada anne Selma Demircioğlu da gözyaşlarına hakim olamadı.


İl Emniyet Müdürü Osman Ak, "Batuhan bizim kardeşimiz. Şehidimizin bize emaneti. İkiz kardeşi var. Şu anda İzmir'de okuyor, polis olacak. Kendisi de güzel bir okulda okuyor. Okuldan sonra iş yeri açacağız. Batuhan'ı eşim ziyarete gittiği zaman o zaman bir hayali varmış. Kendisine ufak bir hediye verelim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.