Hava Durumu

Bursa İl Emniyet Müdürü Yıldız'dan flaş MOBESE açıklaması

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, AS TV'de yayımlanan Satırbaşı programında Fuat Kahraman'ın konuğu oldu. Bursa'nın huzur kenti olması için yürüttükleri çalışmaları anlatan Emniyet Müdürü Yıldız, Bursa'nın dünyada 28., Türkiye çapında da 1. en güvenli şehir olarak tescillendiği araştırmayı da değerlendirdi. Yıldız, "Gururluyuz" diye konuşurken, Bursa'da MOBESE sayısının artacağını da açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İl Emniyet Müdürü Yıldız'dan flaş MOBESE açıklaması

"EMNİYET TEŞKİLATI OLARAK GURURLUYUZ"

Bir yerde güvenlik olmazsa özgürlük de olmayacağını vurgulayan Yıldız, "Bursa'nın güvenlik bakımından 1 yılda 20 basamak birden yükselmesi ve Türkiye çapında da 1'inci sıraya oturması Emniyet teşkilatı olarak bizleri gururlandırdı. Pek çok endeksi içerisine alan bir araştırma ancak şehirlerde birinci öncelik huzur ve güven endeksidir. Huzurun temin edilmesinde emek sarf eden emniyet teşkilatımıza ve diğer tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.Bursa'da kamu düzeninin bozmaya yönelik herhangi bir oluşuma asla müsade etmiyoruz. Sürekli operasyonlar düzenliyor ve tedbirler alıyoruz. Özellikle terör örgütlerine ve uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarımız hız kesmiyor" dedi.

Emniyet Müdürü Yıldız'ı, medyaya gelişinde Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sönmez, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, AS TV ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna ve medya çalışanları karşıladı.

MOBESE'LER ARTACAK

Şehrin güvenliğini en üst düzeye çıkarmak adına yeni ekipmanlarla teşkilatın gücüne güç katıldığını vurgulayan Yıldız, "Sayın Valimiz İzzettin Küçük'ün destekleriyle, valilik bütçesinden şehrimizin giriş çıkışlarında emniyet mensuplarımızın nöbett tuttuğu zırhlı kabinler konuşlandırıldı. Böylece gece gündüz demeden görev yapan ekiplerimizin emniyeti ve konforu da sağlanmış oldu. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin MOBESE kameralarına ilişkin önemli destekleri var. 2017'de MOBESE kameralarının sayısını artırıyoruz. Yaz sonuna kadar 176 noktada ilave MOBESE'ler kurulacak. Şehrimizi daha güvenli hale getirmek için çalışıyoruz. Çabalarımızın meyvelerini vermesinden de büyük memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların da dikkat ve desteğiyle suç oranlarının her geçen gün azaldığını kaydeden İl Emniyet Müdürü Yıldız, Bursalıların güvenliği için 7/24 görev başında olduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.