Hava Durumu

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi

Bursa İnegöl Belediyesi Başkanı Alper Taban, Akhisar Mahallesinde yapımı tamamlanan Akhisar Cami WC ve abdesthanesi ile sağlık ocağı cephe kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2021 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2021 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi

İnegöl Belediyesi, gelen talep üzerine Akhisar Merkez camisinde WC ve abdesthane yapımı ile ilgili çalışmalarına bir süre önce başlamıştı. Kısa sürede; cami içerisinde WC ve abdesthane yapımı tamamlandı.

56 m2 kat alanında; 5 adet erkek tuvaleti, 1 adet engelli tuvaleti, 1 adet bayan tuvaleti, Abdest alma alanı ve ücret alma odası yapımı tamamlandı. Yine bu bölgede tamirat çalışması yapılan Sağlık Ocağı ile ilgili dış cephe mantolama çalışması için malzeme desteği verildi. Bu çalışmanın da yapımı sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün aynı lokasyondaki iki çalışmayı yerinde inceledi.

İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Başkan Taban, "Akhisar Merkez Camimizde arkadaşlarımızın yaptığı düzenlemeleri yerinde görmek üzere geldik. Mahallemizde gerek burada dernek yönetiminin gayretiyle gerek belediyemizin destekleriyle özellikle lavaboların yenilenmesi, abdesthane bölümlerinin tamamının yapılmasıyla ilgili bir çalışma yapıldı. Bir de sağlık ocağımızın dış cephe mantolama çalışmasıyla ilgili desteklerimiz vardı. Bunları yerinde görüp incelemek istedik. İnsanın yaşadığı yerde ihtiyaçlar doğuyor. Bu ihtiyaçları da gerek devletimiz gerek kurumlarımız, belediyelerimiz gerek dernek ve hayırseverlerimizin destekleriyle gidermeye devam ediyoruz. Burada da mahalle sakinlerimize yakışacak çalışmalar yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını ve iyi günlerde kullanılmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.