Hava Durumu

Bursa İnegöllü mobilyacılar Moskova'dan memnun döndü

Kurulduğu günden bu yana üyelerine yeni ihracat pazarları kazandırmaya çalışan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS), 2021 yılı için planlamasını yaptığı ikinci yurt dışı fuar katılımını da gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İnegöllü mobilyacılar Moskova'dan memnun döndü

22-26 Kasım tarihleri arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen MEBEL fuarına 7 üye firması ile katılan İMOS Fuardan önemli bağlantılarla döndü.

Fuarın ardından değerlendirmelerde bulunan İMOS Başkanı Osman Aybil, "Rusya hem komşumuz olması hem de mobilya pazarı büyüklüğü yönüyle değerlendirildiğinde hedef ülke olmayı sürdürüyor. MEBEL Fuarı, İnegöl mobilyasının tanıtımı açısından çok verimli geçti" dedi.

Rusya pazarına yönelik daha önce 2012 ve 2013 yıllarında 2 kez ikili iş görüşmesi, 2 kez de alım heyeti organizasyonu yaptıklarını hatırlatan İMOS Başkanı Aybil, "Rusya ve Türki Cumhuriyetler açısından yılın en önemli mobilya etkinliği konumunda olan MEBEL Fuarı'nda ürünlerimizi ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Çin'in pandemi ile başlayan pazarlarda yaşadığı sorunları Rusya'da da gördük. Bu bizler için bir fırsat. Pazara yakınlığımız ve ürün çeşitliliğimiz bizleri bu pazarda da öncelikli hale getirecek" şeklinde konuştu.

SIRADA UKRAYNA'DAKİ MOBİLYA FUARI VAR

İMOS olarak Türk mobilya sektörünün ve İnegöl'ün temsilini MEBEL Fuarı'nda da başarıyla gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Aybil, fuara iştirak eden İdol Mobilya, Modis Mobilya, Elegancia Mobilya, Ring Mobilya, Gümüş Ev Mobilya ve Sanat Mobilya firmalarına teşekkür etti.

Eylül ayındaki Almanya MOW Fuarı ile Moskova'daki MEBEL Fuarının ardında fuar katılımlarına 2022 yılında da devam edeceklerini söyleyen İMOS Başkanı Osman Aybil, "Şimdi şubat ayında Ukrayna'da düzenlenecek Interior Mebel Fuarına hazırlanıyoruz. Sektörümüzdeki gelişmeler ve talepler doğrultusunda üyelerimizi yeni fuarlara götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.