Hava Durumu

Bursa iş dünyasından Suriyelilere maddî yardım

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye'deki misafir kamplarında barınan Suriyeli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla maddî yardım kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa iş dünyasından Suriyelilere maddî yardım

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, muhtaç ve mağdur durumdaki Suriyeli sığınmacılara yönelik desteklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz ay Bursa Valiliği işbirliğinde düzenlediği yardım kampanyasıyla 10 tır dolusu ihtiyaç malzemesini Suriye sınırındaki misafir kamplarında yaşayan Suriyeli ailelere ulaştıran BTSO, üyelerinden gelen yoğun talepler doğrultusunda maddi yardım kampanyası başlattı. Bursa Valiliği koordinasyonunda yürütülecek kampanya kapsamında toplanacak bağışlar Suriye sınırındaki misafir kamplarında yaşayan Suriyeli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kullanılacak.

Türkiye'deki Suriyeli sığınmacıların sayısının 3,5 milyonu aştığını ifade eden BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye'de oluşturulan geçici barınma merkezlerinde ise 230 binden fazla Suriyeli vatandaşın yaşadığını söyledi. BTSO olarak savaşın başladığı ilk günden bu yana insani yardımlarla Suriyeli vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Başkan Burkay, "Tüm mazlumların acılarını hafifletmek adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Üyelerimizin destekleri sayesinde bugüne kadar çok sayıda yardım kampanyası gerçekleştirdik. Valiliğimiz öncülüğünde, sınırımızdaki kamplarda yaşayan ve yardıma muhtaç durumdaki Suriyeli kardeşlerimize bir kez daha yardım elimizi uzatıyoruz. Hayırseverlikleriyle tüm Türkiye'ye örnek olan Bursa iş dünyamızın ve tüm hemşehrilerimizin yardım kampanyamıza desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Yardım kampanyasına katılmak isteyenler için banka hesap numarası ise şöyle:
Hesap adı: Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası - Suriyeli Göçmenlere Yardım Hesabı
Hesap numarası: 1921-37219430-5073
IBAN: TR3300 0100 1921 3721 9430 5073
Banka ve şube adı: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Beşevler Sanayi Bursa Girişimci Şube.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.