Hava Durumu

Bursa İtibar Endeksi'nde geri sayım

Türkiye İtibar Akademisi adına Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü'nce gerçekleştirilen ve Sönmez Medya'nın ana sponsoru olduğu, Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Araştırması'nın ilk yerel endeksi, Bursa'da hayata geçirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İtibar Endeksi'nde geri sayım

5 BİN KİŞİYLE GÖRÜŞÜLECEK

Bursa İtibar Endeksi (BİE) adı ile hayata geçecek, her yıl düzenli olarak tekrarlanması planlanan ve sonuçları önümüzdeki şubat ayında kamuoyuna açıklanması beklenen endeks için Bursa il merkezi ve ilçelerinde yaklaşık 5 bin kişi telefon ile aranarak, veriler toplanacak. Güçlü sanayisi ve kent ekonomisi ile ülkemize katma değer sağlayan ihracatın başkenti Bursa'nın en itibarlı kurumlarını belirlemek için başlatılan BİE'nin saha çalışmaları sürüyor. Araştırmanın verileri-nin toplanması için için Bursa kent merkezi ve ilçelerinde yaklaşık 5 bin kişi tek tek telefonla arana-cak ve yanıtlamaları için kendilerine 60 farklı soru yöneltilecek.

ANA SPONSOR SÖNMEZ MEDYA

Sönmez Medya Grubu'nun da Ana Destekçi Kurum olarak sponsorları arasında yer aldığı BİE ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye İtibar Akademisi Başkanı Ertan Acar, "Bursa, güçlü sanayisi ve kent ekonomisi ile ülkemize katma değer sağlayan öncü illerimizden ve Türkiye ihracatının başkentidir. Ama hal böyle iken ulusal çapta pek çok markaya sahip kentin bu yerel değerleri, sahip oldukları rekabet ve algının değer gücü ölçümlenmemiştir. Bu düşünceden hareketle TİE'ye kardeş bir endeks için çalışmalara başladık ve BİE'yi hayata geçirmeye karar verdik. Bursa İtibar Endeksi, Bursalı kurumlar için pusula niteliğinde bir araştırma" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.