Hava Durumu

Bursa Kadın Meclisi'nde başkan Kocabıyık, güven tazeledi

Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın Meclisi'nin Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Mihrimah Kocabıyık oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Kadın Meclisi'nde başkan Kocabıyık, güven tazeledi

Bursa Kent Konseyi Koza Salonu'nda yapılan olağan seçimli genel kurula Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık, kadın mahalle muhtarları, kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, Divan Başkanlığı'na Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, Divan üyeliklerine ise Yasemin Tatlı ve Seval Uzunboy seçildi.

ORHAN'DAN TEŞEKKÜR

Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, gösterdiği emeklerden dolayı Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ile yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti. Orhan, Bursa'nın gelişmesine ve büyümesine Kadın Meclisi'nin tüm üyeleriyle beraber katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Kadın Meclisinin başarılı çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğini vurgulayan Orhan, "Bu zamana kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Kadın Meclisi ile birlikte çok önemli projelere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ise, Bursa Kent Konseyi çatısı altında insanlara faydalı olmak için mücadele ettiklerini ifade etti. Görev yaptıkları süre boyunca Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan'ın ve Bursa Kent Konseyi çalışanlarının desteklerini hissettiklerini dile getiren Kocabıyık, "Bundan sonraki süreçte de şimdiye kadar olduğu gibi gönül birliği ile aynı şevk ve heyecan içinde birlikte çalışmalar yürüteceğimize inanıyorum" dedi. Oylamanın açık yapılmasına karar verildiği seçimre Mihrimah Kocabıyık, oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.