Hava Durumu

Bursa Karması, Analig Sutopu Finalleri'nde Türkiye ikincisi oldu

Tofaş Spor Kulübü sporcularının da kadrosunda yer aldığı Sutopu Bursa Karması, Sutopu Türkiye Şampiyonası finallerinde Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Karması, Analig Sutopu Finalleri'nde Türkiye ikincisi oldu

Gençlik Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2019 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi'nde (ANALİG) Sutopu Türkiye Şampiyonası finalleri Bursa'da gerçekleştirildi. 8-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu'nda oynanan maçlar sonunda TOFAŞ Spor Kulübü sporcularının da kadrosunda yer aldığı Bursa Karması, Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Düzce ve Kayseri'de yapılan grup ve eleme maçlarının ardından Bursa'da düzenlenen 12 takımın katıldığı ANALİG Sutopu Türkiye Birinciliği'nde D Grubu'nda mücadele veren Bursa Karması, Adana Karması'nı 16-1; Kayseri Karması'nı 22-1 mağlup ederek grubunu lider tamamladı. Yarı finalde İstanbul Avrupa Yakası Karması'nı 7-4'lük skorla geçerek adını finale yazdıran Bursa Karması, finalde İstanbul Anadolu Karması'na 6-11 kaybedince Türkiye ikincisi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.