Hava Durumu

Bursa kongre turizminde hak ettiği payı alacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines 2018 Fuarı'nı ziyaret ederek, Bursa'da kongre turizminin geliştirilmesi maksadıyla görüşmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa kongre turizminde hak ettiği payı alacak

Bu sene İstanbul'da 5.'si yapılan 'ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines 2018 Fuarı'nı ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yetkililerden bilgi aldı. Fuarda Bursa'yı temsil eden Merinos AKKM standına da uğrayan Başkan Aktaş, fuar organizatörü Volkan Ataman ile fikir alışverişinde bulundu. Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın ise 3. büyük kongre, toplantı ve etkinlik fuarını yetkililerle birlikte gezen Başkan Aktaş, uluslararası kongrelerin Bursa'ya getirilmesi ve kongre turizminin geliştirilmesi için neler yapılacağını sektörün uzman isimleriyle konuştu.

Her yıl dünyanın dört bir yanından kongre merkezleri, oteller, profesyonel kongre organizatörleri, kongre ziyaretçi büroları, destinasyon pazarlama şirketleri, tur şirketleri, kongre alıcıları, kongre sektöründe çalışan kişi ve kurumların katıldığı fuar, bu sene 33 ülkeden 169 katılımcı, 21 grup koordinatörü ve 41 uluslararası medya partneri desteği ve 40 ülkeden 153 uluslararası alıcı, 230 kurumsal alıcı, 235 ziyaretçi alıcı ile düzenleniyor. Fuarda stant açarak Bursa'yı temsil eden Merinos AKKM, büyük ilgi gördü. Bursa ve kongre potansiyeli ziyaretçilere anlatılırken, çeşitli ülkelerden gelen tıp dernekleri yetkilileri ve kongre organizatörleri ile görüşmeler yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.