Hava Durumu

Bursa kulübünde dev çağrı!

Kırmızı Beyazlıların başarılı başkanı Mehmet Tecer, "Bursa'daki kulüplerimizin altyapılarında forma giyen sporculara Bursaspor sevgisini aşılamak ve tribünlerde kalan boş yerleri doldurmak için iç saha maçlarına gitmelerini talep ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2019 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa kulübünde dev çağrı!

HABER I TOLGA ÖZTAŞ

TFF 1. Lig'de mücadele eden Bursaspor'a, Bursa'da yer alan amatör spor kulüplerinden destek önerisi geldi. Yıldırım Ayyıldız Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Tecer başta Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olmak üzere Bursa Valiliği'ne, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na, Bursaspor Kulübü'ne ve Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu. Hem Bursa'da yer alan kulüplerin U-11, U-12, U-13, U-14, U-15 ve U-16'da forma giyen oyuncularını hem de Bursaspor tribünlerini doldurmayı hedefleyen Başkan Tecer, yapılacak organizasyon ile de bizzat fahri olarak ilgileneceğini bildirdi. Yıldırım Ayyıldız Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Tecer'in yazısında şu ifadeler yer aldı;

BURSASPOR AŞKI YEŞERSİN

"Bursa'da faaliyet gösteren tüm amatör kulüplerin ve altyapıda forma giyen genç sporcularımızın adına yazıyorum. İlk olarak TFF 1. Lig'de iyi yolda ilerleyen Bursaspor'umuza destek olup, o stadı doldurmak için, ardından da tüm Bursa'daki kulüplerimizin U-11, U-12, U-13, U-14, U-15 ve U-16'da forma giyen sporculara Bursaspor sevgisini aşılamak için iç saha maçlarına gitmelerini talep ediyorum. İlk olarak Giresunspor maçı için bütün kulüpleri-mizdeki bu altyapı oyuncularından gelen taleplere göre bir kota belirleyip, listeler hazırlayıp kulübümüze sunalım. Böylece hem stadyumda boş kalan yerler gençlerimizle dolsun. Hem de gençlerimizin gönlü Bursaspor ile dolsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.