Hava Durumu

Bursa Milletvekili Mesten: Yatırımlarımız artarak devam edecek

Bursa Milletvekili Osman Mesten beraberinde Keles, Büyükorhan, Orhaneli ve Harmancık Belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla Dağ Bölgesi'nde devam eden yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Milletvekili Mesten: Yatırımlarımız artarak devam edecek

Osman Mesten ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve bir işçinin vefatıyla sonuçlanan heyelan bölgesinde de incelemelerede bulundu.

Ayrıca Dağ Bölgesi'nde devam eden yol çalışmaları hakkında Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkililerinden brifing aldı.

Ak Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten "Dağ Bölgesi'nin ulaşım sorununu büyük ölçüde çözüyoruz, Doğancı tunel ve viyadük İnşaatı ve devamında Kapıkaya mevkiinde 2 viyadük ve 3 tünel projesi, Orhaneli- Harmancık yol yapım çalışmaları, Keles yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Dağ yöresinin kalkınmasına yönelik çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz. Keles, Harmancık ve Büyükorhan Sanayide teşvik kapsamına alındı, Orhaneli için de gerekli girişimde bulunduk. Ayrıca kırsal turizm, tıbbi ve aromatik ürünler ve hayvancılıkla ilgili gerek Devlet gerekse yurt dışı kaynaklı finans destekli projelerin gerçekleşmesi için gayret sarfediyoruz " dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.