Hava Durumu

Bursa Milletvekili Müezzinoğlu'na flaş atama

Başbakan Binali Yıldırım'ın 'İçişleri Bakanı Efkan Ala görevini bıraktı' açıklamasının ardından flaş gelişmeler yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Milletvekili Müezzinoğlu'na flaş atama
Başbakan Yıldırım; Efkan Ala'nın yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun atandığını,  Soylu'dan boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu getirildiğini açıkladı.

Bu gelişme kabinenin diğer üyeleri içinde sürpriz oldu.

MEHMET MÜEZZİNOĞLU KİMDİR?

9 Ocak 1955'te Gümülcine'de doğdu.

Tıp Doktoru; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iç hastalıkları ihtisası yaptı.

Avcılarda bulunan özel bir hastanenin kurucusudur. Sinan ve Selimiye Camii Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı  , Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Üyeliği, Balkan Medeniyeti Derneğinin Kurucu Üyeliği, Avcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Üyeliği,  Batı Trakya Eğitim Kültür Vakfı Üyeliği bulunmaktadır.

23. Dönem İstanbul Milletvekili, 24.Dönem Edirne Milletvekili seçildi. 25 ve 26. Dönemlerde Bursa Milletvekili seçilmiştir. 61. Hükümette Sağlık Bakanlığı görevine getirildi. 62, 63 ve 64. Hükümetlerde Sağlık Bakanı görevine devam etmiştir.

Orta düzeyde Yunanca, İngilizce ve Arapça bilen Müezzinoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.