Hava Durumu

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar'a her kesimden büyük destek

Gençliği, dinamizmi ve çalışkanlığıyla her kesimin takdirini toplayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, hayata geçirdiği hizmetlerle taraflı tarafsız, farklı kesim ve siyasi görüşlerden büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2020 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2020 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar'a her kesimden büyük destek

Verilen desteğe teşekkür eden Başkan Kanar ''Topluluklardan evvel topluma, siyasi kutuplaşmalardan evvel devlete ve Mustafakemalpaşa insanına yatırım yapmak şiarımızdır. Çünkü biz büyüklerimizden ''Siyasetin millete hizmet etme sanatı olduğunu öğrendik'' dedi.

'Hizmetleriyle ilçeyi, anlayışıyla gönülleri imar ediyor'

Heyecanı, yüksek enerjisi ve kısa sürede hayata geçirdiği tarihi projelerle fark yaratan Mustafakemalpaşa'nın genç Belediye Başkanı Mehmet Kanar gönülleri fethetmeyi sürdürüyor. İlçenin kalbinde yaşanan köklü değişimi ve Kirmasti Deresi Rekreasyon ve Islah Projesinin son halini sosyal medya hesaplarından ilçe halkıyla paylaşan Başkan Kanar ''Çünkü bu toprakların çocuklarına #sözümüz var...'' ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Paylaşımın ardından beğeni sayfası farklı siyasi kanaatlere sahip vatandaşların yorumlarıyla doldu taştı.

''Helal Olsun Başkan!''

''Memleketi için çalışan bir başkana her seçimde oy veririm''

''Mustafakemalpaşalı olmasam da burada yaşadığım sürece başkanım sizsiniz''

''Doğru Karar Mehmet Kanar''

Herkese ve her yere yakın bir başkan profili çizen ve hizmetlerini bununla taçlandıran Mehmet Kanar Türkiye'de uzun yıllardır özlenen bir siyasi iklimi de Mustafakemalpaşa'ya kazandırdı. İdeolojiler üzerinde bir hizmet anlayışının en güzel uygulayıcılarından biri olmayı başaran Kanar hayata geçirdiği projelerin yanı sıra hizmet yaklaşımı ile de dikkat çekiyor. Kanar'ın tarafsız ama ilçeye fayda odaklı yaklaşımı sadece kendi seçmenlerinden değil farklı siyasi görüşlerden de destek görüyor.Başkan Kanar'ın bu samimi yaklaşımı vatandaşların sevgilerini paylaştığı bir platforma dönüşüyor.

'Mustafakemalpaşa'da Açmadığımız Kapı, Girmediğimiz Gönül Kalmayacak'

7'den 77'ye, kadınından erkeğine, çiftçisinden esnafına ayrım yapmaksızın sokak sokak, kapı kapı her haneye girmek, her gönle dokunmak isteyen Kanar 'İnsanları ayıran düşünceler, birleştiren duygulardır. Bizim ortak duygumuz, bizim bitmeyen sevdamız, bizim tek derdimiz Mustafakemalpaşa. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte güzeliz, biz birlikte Mustafakemalpaşa'yız' ifadelerine yer verdi.

'Mustafakemalpaşa'da sen ben yok biz varız'

16 ay gibi kısa bir sürede Lalaşahin Paşa Köprüsü, Muradiyesarnıç Sosyal Etkinlik Merkezi ve Amfi-Tiyatro gibi özlenen yatırımları hizmete açan Başkan Kanar ''Tek hedefim gelecek nesillere yaşanabilir, dünya standartlarında, ayrıcalıklı bir Mustafakemalpaşa bırakmak. Mustafakemalpaşa'da sen ben yok, biz varız. Evlatlarımızın geleceği için gayretle çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.