Hava Durumu

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar, tarihe geçti

Bursa Mustafakemalpaşa'da 50 yıllık kanserojen madde içeren boruların yerine 216 kilometrelik yeni ve sağlıklı içme suyu şebekesine kavuşması için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, dev yatırım için bugün yapılan ihaleye 16 firmanın katıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar, tarihe geçti

Birinci yılında Mustafakemalpaşa İlçesi'ni tarihinin en büyük yatırımı ile buluşturarak tarihe geçen Başkan Mehmet Kanar, tüm çocuklar için yaşadığı mutluluğun tarif edilemez olduğunu söyledi.

Mustafakemalpaşa ilçesi, 50 yıldır çürümeye yüz tutan, son derece sağlıksız içme suyu alt yapısını kullanıyor. 31 Mart 2019 tarihinde göreve seçilen Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın en büyük vaadi ve sözü ise çocukların sağlıklı bir içme suyu tüketmesi oldu. Ancak bu hayalin gerçekleşmesi son derece zordu. Çünkü 216 kilometrelik içme suyu ve alt yapı şebekesinin yenilenmesi için ilçenin tarihinin en büyük yatırımını alması gerekiyordu. Bu büyük yatırım, gece gündüz demeden Bursa ve Ankara'nın yolunu arşınlayan Başkan Mehmet Kanar'ın olağanüstü gayretleri ile gerçekleşti.

16 FİRMA KATILDI, 3 YILDA TAMAMLANACAK

Başkan Mehmet Kanar, "En büyük hayalim ve görevim" dediği sözünü, 1 yıl dolmadan yerine getirdi. Asbest kaynağı eski şebekenin yerine 216 kilometrelik yeni içme suyu hattı yapılması için bugün yapılan ihaleye tam 16 firma katıldı. İnceleme sürecinin ardından ihaleyi alan firma Mayıs-Haziran aylarında temel atacak. Ve 3 yıl içerisinde Mustafakemalpaşa İlçesi'nin içme suyu altyapısının yenilenmesi hedefleniyor.

BAŞKAN AKTAŞ'A MİNNET VE TEŞEKKÜR

Özellikle çocukların geleceği için çok mutlu olduğunu açıklayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 'Sağlıklı bir gelecek için en büyük hayalim ve sözümdü. Allaha şükür birinci yılımızda bu dev hizmetin gerçekleşmesinin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum.' dedi. İlçenin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacağı gibi alt yapı sorununun da ortadan kalkacağına dikkat çeken Mehmet Kanar, bir kez daha 216 kilometrelik dev projenin Mustafakemalpaşa'ya kazandırılmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a ve BUSKİ'ye ilçe halkı adına teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.