Hava Durumu

Bursa'nın 20 bin konutluk uydu kentinin yolları tamamlanıyor

Bursa'nın 20 bin konutluk yeni uydu kent projesinin altyapı çalışmaları da bir yandan sürüyor. Gürsu ilçesinde birinci etapta 2 bin konutun tamamlandığı Toki evlerinin yolları da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2012 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2012 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın 20 bin konutluk uydu kentinin yolları tamamlanıyor

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Toki ile Dışkaya arasındaki yaklaşık 3 kilometrelik yolun yıl sonuna kadar asfaltlanacağını bildirdi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan asfaltlama çalışmalarının yüzde 80'ni tamamlanırken, yolun yıl sonuna kadar tamamlanacağı öğrenildi. Yol yapım çalışmaları hızla sürerken, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 8 kilometrelik asfaltla ilgili bir problem olmadığını belirten Özcü, "Dışkaya yolundan toplu konut alanına dönüş için 2 bin 700 metrelik yol çalışmasına ihtiyaç vardı. O çalışmanın yüzde 80'ni tamamlanmış bulunuyor. Yapılacak bir menfezle yol bağlanacak. Yolun yıl sonuna kadar tamamlanıp, açılacağını düşünüyorum. Yolu Bursa Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Başkan Recep Altepe ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi..
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.