Hava Durumu

Bursa'nın doğusuna teknik makyaj

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 'Ulu Şehrin' eğitim halkasına dahil olan çiçeği burnundaki Bursa Teknik Üniversitesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın doğusuna teknik makyaj
İlk mezunlarını 2016 yılında verecek olan Bursa Teknik Üniversitesinin merkez Yıldırım ilçesi Eğitim Mahallesindeki yerleşkesinde incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, Bursa'nın Türkiye için çok önemli bir sanayi ve üretim merkezi olduğunu söyledi.

Karaloğlu, "Haliyle burada bulunan ve isminde 'Teknik' kelimesini barındıran bir eğitim kurumunun da kendini bu merkezin ihtiyaçlarına göre konumlandırmak zorunda. Yapılan bütün planlamalar, açılacak bütün bölümler bu doğrultu da şekillenmeli ve 'ben burada eğitim vererek, kentin hangi sorununa çare bulacağım!' sorusuna cevap niteliğinde bir anlayış benimsenmeli. İçi ve içeriği boş bir üniversitenin bu kente hiçbir faydası olmaz. Sizlere sunulan bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Bursa'nın ve şehrin doğusunun vitrini 'Bursa Teknik Üniversitesi' olacak" dedi.

Dersliklerde ve devam eden üniversite inşaatında incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu'na öğrencilerin yakın ilgisi gözden kaçmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.