Hava Durumu

Bursa'nın duayen iş adamı Ali Osman Sönmez özlemle anıldı

Bursa'da eğitimden sağlığa kadar pek çok alanda kalıcı eserler kazandıran duayen işadamı Ali Osman Sönmez, vefatının 18. yıl dönümünde Emirsultan'daki kabri başında anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2019 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2019 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın duayen iş adamı Ali Osman Sönmez özlemle anıldı

Sönmez Holding'in kurucusu Ali Osman Sönmez, 18. ölüm yıl dönümünde Emir Sultan'daki kabri başında aile fertleri tarafından dualarla anıldı.

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve eşi Ümran Sönmez, oğulları Ali Cem Sönmez ile Osman Sönmez ve eşi Gökçe Sönmez, merhum iş adamı Ali Osman Sönmez'in mezarını ziyaret ederek dualar okudular.

'ANISINI YAŞATACAĞIZ'

Babasını her zaman özlemle andığını dile getiren Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, "18 yıl hakikaten 18 gün gibi geçmiş. Bugün hala onun düşünceleri, çabası ve sonuçlarını gördükçe ona bir kere daha minnettar oluyorum. Onun anısını yaşatmak için ben ve benden sonraki nesil onu ziyaret etmeye devam edeceğiz. Onu anmaya, hatırlamaya devam edeceğiz. Ve inşallah onun bu çabalarını daha da artırarak topluma daha faydalı aile olmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu. Celal Sönmez, duaların ardından 2 torunu ile birlikte Ali Osman Sönmez'in mezarını suladı. Sönmez Ailesi, Emirsultan Mezarlığı'ndaki diğer aile fertlerinin kabirlerini de ziyaret ederek dualar etti.

GENÇLER DE UNUTMADI

Bursa ekonomisinin duayen isimlerinden hayırsever iş adamı Ali Osman Sönmez, vefatının 18. yılında Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından da Emirsultan'daki kabri başında dualarla anıldı. Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Hüseyin Er, "Eğitim ve öğretime verdiği destekle adını gönüllere altın harflerle kazıyan merhum Ali Osman Sönmez, çok sayıda okul, hastane gibi kurumların Bursa'ya kazandırılmasında büyük rol almıştır. Okulumuz adına merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz. Ali Osman Sönmez'i anmak bir vefa borcudur. Kendisi aramızdan ayrılmış olsa bile başta eğitim öğretime verdiği destek olmak üzere Bursa'ya bıraktığı çok sayıda değerle yaşamaya devam edecektir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.