Hava Durumu

Bursa'nın gururları

Ampute 1. Ligi'nde Kayseri temsilcisi Anadolu Erciyes ile şampiyonluk yarışına giren Bursa Amputespor, final niteliğindeki mücadelede rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın gururları

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

GOLLE BAŞLADI

Mihraplı Park Tesisleri'nde oynanan grubun final karşılaşmasında, yeni transferleri Selahattin ve Francis ile birlikte oyuna ağırlığını koyan Bursa Amputespor, şiddetli lodos altında oynanan maçın ilk yarısına istekli başladı. 14.dakikada Francis'in köşe atışında arka direkte savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Abdullah sert bir şutla takımını öne geçirdi. Yeşil Beyazlılar ilk yarıyı da 1-0 önde kapadı.

POZİSYON VERMEDİ

İkinci yarı rüzgarla birlikte hücum eden Bursa ekibi rakibine göz açtırmadı ve adeta tek kale oynadı. 31. dakikada Mervan'ın pasını iyi değerlendiren Selahattin'in vuruşunda top yan direkten filelerle buluştu ve durum 2-0'a geldi. Gol sonrası tempoyu düşüren Bursa Ampute, savunma yaparak rakibine gol izni vermedi ve mücadeleyi 2-0 kazandı. Yeşil Beyazlılar yeni lider olmanın sevincini timsah yürüyüşü yaparak kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.