Hava Durumu

Bursa'nın gururu Ali Genç

Organizasyonda 10 kez fileleri sarsarak gol kralı olan başarılı sporcuya ödülünü İtalya Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sandro Di Girolamo takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2017 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın gururu Ali Genç

ÖDÜL İTALYA BAŞKANI'NDAN

İtalya Cagliari'de düzenlenen B2-B3 Dünya Futsal Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye'nin başarılı sporcusu Ali Genç büyük bir başarıya imza attı. Aynı zamanda Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü BUGES'in Başkanı, Milli Takım Başantrenörü olan Ali Genç, organizasyonda attığı toplam 10 gol ile tüm rakiplerini geride bırakarak gol kralı oldu. Başarılı sporcuya ödülünü İtalya Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sandro Di Girolamo verdi.

MİLLİ TAKIMA ADADI

Daha önce de 2009 B2-B3 Avrupa Futsal Şampiyonası'nda en iyi oyuncu ödülünü kazanan Ali Genç, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada tüm takım arkadaşlarına teşekkür etti. Genç, "Bu ödülü milli takımımıza adıyorum. Bu başarıya ulaşmamı sağlayan tüm oyuncu kardeşlerime, teknik heyete, federasyonumuza teşekkür ederim" dedi. Ayrıca 8 ülkenin katıldığı organizasyonda Ukrayna şampiyon olurken, Türkiye ise 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 6. sırada kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.