Hava Durumu

Bursa'nın gururu Fethiye

Türkiye 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası finalinde bir diğer Bursa temsilcisi Yeni Karamanspor'u 5-0 mağlup eden Fethiye İdman Yurdu, 1. kademe şampiyonu olarak 2. tura yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın gururu Fethiye

SON 20 TAKIM

Yalova'da düzenlenen 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda Fethiye İdman Yurdu, büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu ve adını 2. tura yazdırdı. Turnuvadaki ilk maçında Tekirdağ Kapaklıspor'u 7-0 ile geçen Bursa temsilcisi, ikinci mücadelesinde İstanbul Sultangazispor ile 0-0 berabere kalarak 4 puana ulaştı ve adını bir üst tur olan final maçına yazdırdı. Şampiyonluk karşılaşmasında güçlü rakibi Yeni Karamanspor'u Yasin, Hüseyin, Yiğit, Nihat Efe ve Yağız Efe'nin golleriyle 5-0 mağlup eden Fethiye İdman Yurdu 16 Yaş Altı Takımı, turnuvanın Yalova ayağını zirvede tamamlayarak şampiyon oldu ve Türkiye'de son 20 takım arasına kalarak 2. tura yükseldi.

"ÖNEMLİ BAŞARI"

Bu önemli başarının ardından açıklamalarda bulunan Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Şenol Tosun, 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nın Yalova ayağında zorlu rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan genç sporcuları tebrik etti ve bu performanslarını 2. turda da göstereceklerine inandığını söyledi. Başkan Tosun, "Bu önemli şampiyonada bize gurur yaşatan tüm genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. Finalde yendiğimiz Yeni Karamanspor'u da tebrik ediyorum. Onlar da iyi mücadele ettiler. Umarım bu başarılarını devam ettirirler ve bizim göğsümüzü kabartmaya devam ederler. Türkiye'de son 20 takım arasına kalmak önemli bir başarı" dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.