Hava Durumu

Bursa'nın Hiltonları'na resmi açılış

"Hilton Bursa Convention Center&Spa" ile "Hampton By Hilton Bursa"nın resmi açılışları yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın Hiltonları'na resmi açılış




Hilton Worldwide, Türkiye'deki ilk çift markalı oteli "Hilton Bursa Convention Center&Spa" ile "Hampton by Hilton Bursa"nın resmi açılışını duyurdu.
Avrupa'nın ilk Hilton Hotels&Resorts ve Hampton by Hilton markalarının kombinasyonunundan oluşan işletmesinde kalacak konuklar bir yandan lüks, tam hizmet ve ekonomi kategorisindeki markaların sundukları olanaklardan yararlanırken, diğer yandan tarihi bir şehir olan Bursa'yı gezme fırsatı bulacaklar.
Yalova Yolu'ndaki Özdilek AVM'nin hemen yanında yer alan her iki otel de şehir merkezine yakın, şehrin kültürel mekanları ve iş merkezleri ile ticaret ve endüstri bölgelerine kolaylıkla ulaşılabilecek şekilde konumlandırıldı. Muhteşem Uludağ manzarasına sahip oteller, çarpıcı mimari tasarım özelliklerinin yanı sıra çağdaş iç mekanlarıyla da göze çarpıyor.


"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ"


Hilton Bursa Convention Center & Spa ve Hampton by Hilton Bursa Genel Müdürü Suat Binkaya, "Türkiye'nin ilk çift markalı Hilton ve Hampton by Hilton otelini açmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Lüks Hilton deneyimini yaşamak isteyen veya Hampton by Hilton'da ekonomik bir konaklamayı tercih eden konuklarımızı ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.


Pojenin yatırımcısı Durmazlar Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Durmaz Yılbirlik de, otellerin mimari ve iç mimari özelliklerine değinerek, "Hilton kalitesini eşsiz bir mimari tasarım ve Bursa'nın tarihi, kültürel ve doğal motiflerini yansıtan orijinal sanat eserleriyle birleştirdik. Hilton misafirleri, odalarında, koridorlarda, salonlarda veya lobide birbirinden değerli sanat eseriyle tanışma fırsatı bulacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.