Hava Durumu

Bursa'nın ilk kapalı atletizm pisti onayı aldı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın seçim döneminde açıkladığı 16 vizyon proje arasında yer alan kapalı atletizm salonunun konsept projeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı. Başkan Dündar, Küçükbalıklı Mahallesi 11 Eylül Bulvarı üzerindeki inşa edilecek olan salonun temelinin, uygulama projeleri ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından kısa sürede atılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2014 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2014 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın ilk kapalı atletizm pisti onayı aldı

Seçim döneminde açıkladığı 16 vizyon proje arasında yer alan ve Bursa’nın ilk Türkiye’nin ise ikinci kapalı atletizm salonu olacak tesislerin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Dündar, yapılacak olan tesisle ilgili hazırladıkları konsept projelerin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandığını söyledi.
Küçükbalıklı Mahallesi 11 Eylül Bulvarı üzerinde yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan tesislerin inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Başkan Dündar, “Seçim döneminde açıkladığımız 16 vizyon projemizden birisi olan kapalı atletizm salonu Bursa’nın ilk Türkiye’nin ise ikinci kapalı atletizm salonu olacak. Sporcularımız yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan tesiste rahat bir şekilde idman yaparak müsabakalara hazırlanacak. Geleceğin şampiyon atletlerinin yetişeceği tesisle ilgili çalışmalarımızı büyük bir hızla sürüyor” dedi.

Spor alanında yapmış oldukları yatırımlarla Osmangazili gençlerin, son yıllarda Türkiye çapında birçok başarılı dereceye imza attığını ifade eden Başkan Dündar, “Ulusal anlamda yakaladığımız bu başarıları uluslararası arenaya taşımak istiyoruz. İnşallah bu tesislerde yetişecek sporcularımız bizlere bu gururu yaşatacak, Türk bayrağını uluslararası müsabakalarda göndere çektirecekler” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.