Hava Durumu

Bursa’nın kalite gururu

2015 Bursa Mükemmellik Ödülü sonuçları açıklandı. Bu yıl büyük ödülü Bürosit firması almaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’nın kalite gururu
Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi’nce bu yıl 14’üncüsü organize edilen “Kalite ve Başarı Sempozyumu” kapsamında gerçekleştirilen “Bursa Mükemmellik Ödülü Yarışması”nda “Büyük Ödül” sahibini buldu.

Bürosit, büyük ödülü almaya hak kazanırken, Doğu Pres başarı ödülünü, İlhan Parseker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi jüri teşvik ödülünü aldı. 

Büyük ödülü, Bürosit Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ve Bürosit Genel Müdürü Turgay Çelik, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ile KalDer Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay’ın elinden aldı.

Doğu Pres adına başarı ödülünü Doğu Pres A.Ş Genel Müdürü Yusuf Ekinci, jüri teşvik ödülünü ise Dünya Ticaret Merkezi Başkanvekili İlhan Parseker ile İlhan Parseker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erdal Kaymaz teslim aldı.



Sponsorlar ödüllendi

KalDer 2015 Mükemmel Ödülleri çerçevesinde tanıtım sponsorlarına da plaket takdim edildi. AS TV adına AS TV Teknik Müdürü Ersin Yıldıran’a Bursa Hakimiyet Gazetesi adına köşe yazarı Murat Kuter’e ve Radyo S adına ise Radyo S Yayın Müdürü Fatih Sevinç’e AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş tarafından plaketleri takdim edildi. 
Fatmagül EREL
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.